בית וקיט לוחמי הגיטאות

מסעדת בית וקיט

במסעדת בית וקיט הנמצאת בקיבוץ לוחמי הגטאות מוגש בראנץ' עשיר ומפנק במיוחד, המורכב מעשרות סוגים של סלטים ומנות פתיחה מושקעות, צבעוניות ויצירתיות. המסעדה פתוחה גם לאורחים שלא לנים בבית הארחה בימים שני עד שישי בין השעות 8:00-12:00 (מומלץ לתאם מקום מראש). 

שמו של הבראנץ' של בית וקיט הולך לפניו הודות ל-30 סוגי סלטים, שלצדם מגוון עצום של גבינות עזים, ירקות כבושים, אנטי פסטי, חביתות ירק ומטבלים שמכסים את המזנון כמו מפה יפה וצבעונית. בין המנות הקבועות: עלי גפן ממולאים בגבינות עזים מתובלות, סלט גרגרי חומוס וחסה מסולסלת, סלט חיטה, שום מקורמל ביין, חצילים חיים כבושים, דגים מעושנים ומלוחים, דגני בוקר וגרנולות, מיץ תפוזים, חליטות תה, סיידר חם, קפה ועוד. לצדם מגוון לחמים הנאפים במקום. ולסיום על שולחן הקינוחים מבחר עוגות, מיני מתוקים ולידן ריבות ומרקחות תוצרת בית. 

במקום מתגאים בכך שכל חומרי הגלם גליליים, מה שהולם את האווירה הפסטורלית, המוזיקה החרישית, והעיצוב הנוסטלגי. מתחת לצלחות ועל המצעיות שעל השולחן מחכים שירים של חיים נחמן ביאליק, ואת הקירות הלבנים מעטרות תמונות מוגדלות מימיו הראשונים של הקיבוץ. הבראנץ' מעוצב בגוונים בהירים, חלונות גדולים אל המרחב הירוק, צנצנות של זיתים כבושים, פלפלים ולפת. אפשר לשבת בחלל הפנימי או בגן בין שיחי הבוגנוויליה המשקיפים אל חוות הסוסים.

 

בוקר/בראנץ' – להתחיל את היום בבית וקיט.


תפריט- מזנון חופשי 

מבחר סלטים טריים, משתנה עפ"י העונה.

מבחר ביצים, מגוון אנטיפסטי וירקות – כרובית, פלפלים, קישואים, פטריות, עגבניות, גזר ועוד מוקפצים, מטוגנים, ירקות בתחמיצים...

מבחר גבינות ומעדני חלב מתוצרת מחלבה מקומית. כדורי לבנה בזעתר, צפתית, גבינת עזים...

דגים  מליחים, זיתים, כבושים ביתיים

פירות העונה, מגוון לחמים טריים הנאפים במקום.

מרקחות שונות מתוצרת ביתית, מזנון מתוקים

דגני בוקר, גרנולה ומאפים

קפה, תה צמחים, סיידר חם, מבחר תה ויסוצקי.

שתייה קרה: מים מיץ תפוזים 

        

 *לאורחים שאינם אורחי הלינה הארוחה מוגשת בימים ב' – ו'     בין השעות 08:00- 12:00.

תאום מראש הכרחי , נשמח לעמוד לרשותכם,  צוות בית וקיט


     

  


 מתוך YNET - לא רק בבית מלון: 8 ארוחות בוקר מושקעות במיוחד

"בית וקיט", קיבוץ לוחמי הגטאות

באתר הנופש הסימפטי שבקיבוץ לוחמי הגטאות הצפוני מאמינים בגיוון. על כן מקפידים לחדש שם מדי יום את ארוחת הבוקר.
בהיצע הקבוע תמצאו את כל המשתתפים הרגילים: לחמים טריים הנאפים במקום בעבודת יד, גבינות שונות, דגים מלוחים, ביצים, עוגות בחושות.

המטעמים המשתנים הם כבר סיפור אחר: גלילות בטטה, גלילות חצילים ממולאות בפלפלים קלויים וגבינה, קרפצ’יו סלק וקולורבי,
סלט תרד עם אפרסקים, סלט חיטה עם משמשים מיובשים ונענע, סלט לפת עם שומר, רבעי בצל בגרגרי חרדל, פלחי בטטה ברוזמרין,
קישואים בגבינה, חצילים בריבה וסויה, ריבות משתנות מפירות וירקות (מעלי ורדים ועד עגבניות שרי) ועוד ועוד.

על הכבודה הזו מנצח צוות בן שלושה אנשים: תמי פרדו-מינס, מנהלת המקום והבשלנית הראשית, השף רונן בוכריס והקונדיטורית יעל גיל.
אחרי שהחבורה מסיימת להתקין את המלאי, מסודרים המטעמים בכלי חרס ייחודיים ונשלחים אל חלל המסעדה הצבוע בצבעים עדינים.
ברקע מתנגנת מוסיקה חרישית.

איפה: קיבוץ לוחמי הגטאות. טלפון: 9933271-‭.04‬ מתי: ימים שני-שישי, בהזמנה מראש בלבד. 


 

ספר לנו

פרסם תגובה כאורח

0
תנאי השימוש.

תגובות (1)